Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe sponsors die ons stamboek willen steunen.

Neem contact op met bsfp.be@gmail.com om de verschillende formules te bekijken.

DEKSTATION
Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paardensport. Op onze site vindt u met name uitgebreide achtergronden over onze dekhengsten. Verder treft u informatie aan over onze andere diensten en activiteiten.

DIENSTEN

De Nieuwe Heuvel beschikt over een ruim aantal goedgekeurde dekhengsten. Het is mogelijk om uw merrie op ons station te stallen voor de veterinaire merriebegeleiding.

Ook voor het beleren en/of keuringsklaarmaken van uw paard(en) bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij bieden een steeds wisselende collectie handelspaarden, en u kunt altijd bij ons terecht voor ruime pensionstalling.

https://www.denieuweheuvel.com/

Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paarden sector. De hoofdzaak van ons bedrijf is de hengstenhouderij, ons station is een erkend EU station onder nr. NL 8481. Wij bieden tophengsten aan van zowel het KFPS als het KWPN. Ieder jaar hebben we een zeer interessante collectie hengsten waar u uw keuze uit kunt maken. U kunt bij ons terecht voor een vakkundig en objectief advies over de partnerkeuze voor uw merrie.

Naast de hengstenhouderij zijn wij gespecialiseerd in het trainen van paarden. Tevens kunt u bij ons terecht voor het aan- en verkopen van uw paard.

https://www.hhgebrvanmanen.nl/

Spliethof Paarden is gevestigd in het prachtige Brabantse land, in de bosrijke omgeving van streekgebied “De Kempen”. 

Met ons sluitende concept aan producten en diensten kunnen we u van begin tot einde van dienst zijn bij het uitoefenen van uw fokkerijactiviteiten. 

Kundig fokkerijadvies, sperma van eersteklas Friese hengsten en een allround trainingsprogramma.

Spliethof Paarden

Het Bosch 4

5531 PJ Bladel 

M. 06-46762880

E. info@spliethofpaarden.nl

http://www.spliethofpaarden.nl/

Een beginnend wijndomein gelegen aan het het begin van de Vlaamse Ardennen te Dikkelvenne.

U kan er terecht voor allerlei bubbels of wijn op maat van uw menu of event.

Patricia Mannaerts is een Grand Prix amazone uit Beringen. 

Ze heeft momenteel 5 Friese hengsten waarvan 3 in de Nationale competitie en twee in opleiding. Ze rijdt als enige in België met Friese paarden in de Nationale dressuur. 
Tijdens het laatst georganiseerde Europees dressuur kampioenschap voor Friese paarden te Haskerhorne werd ze Europees kampioen in de lichte tour en vice-Europees kampioen in de Grand Prix. 
Patricia begeleidt ook het demo team voor het BSFP.
Wil je Patricia en haar mooie hengsten graag volgen? Dat kan dagelijks op haar Facebook pagina ´Patricia Mannaerts Frisian Dressage´ of op Instagram ´@patriciamannaerts´

Agentschap Landbouw en Zeevisserij is het aanspreekpunt bij uitstek van de bevoegde minister bij het uitwerken van een proactief, geïntegreerd en duurzaam landbouw-, tuinbouw - en visserijbeleid in Vlaanderen, vanuit een mondiaal en Europees perspectief en binnen de krachtlijnen van het algemeen beleid van de Vlaamse Regering

https://www.vlaanderen.be/organisaties/administratieve-diensten-van-de-vlaamse-overheid/beleidsdomein-landbouw-en-visserij/agentschap-landbouw-en-zeevisserij