Als het om paarden gaat

Al onze activiteiten zijn erop gericht de Vlaamse paardensector op een duurzame manier te versterken en verder uit te bouwen. Enerzijds functioneren we als vertegenwoordiger van de Vlaamse paardensector, anderzijds wenden we onze expertise aan om iedereen die in contact komt met paarden verder te helpen.
 

Koepel Vlaamse Paardensector

PaardenPunt Vlaanderen is de officiƫle koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector. Wij vertegenwoordigen meer dan veertig erkende hippische verenigingen met honderdduizenden leden en ondersteunen - als erkende overlegpartner - de overheid bij de uitwerking en aanpassing van regelgeving.

Door regelmatig overleg te plegen en intensief samen te werken, trachten we concrete problemen en opportuniteiten voor de paardensector aan te pakken. Hiertoe werden binnen het PaardenPunt drie overlegorganen of subsectoren opgericht:

We werken voortdurend aan tal van nuttige projecten en campagnes en geven uitvoering aan het Vlaams Actieplan voor de Paardenhouderij, een toekomstvisie met concrete opdrachten die opgesteld werd door de Vlaamse overheid.

www.paarden.vlaanderen

Alvast bedankt!

 

Mvg

cid:image009.png@01D2E9AC.9F498D10

Britt Verbeeck, communicatie

PAARDENPUNT VLAANDEREN

 

T: 016 899 410 | M: 0472 43 95 54 | communicatie@paarden.vlaanderen

Ambachtenlaan 23/2b; 3001 Heverlee (B)

www.paarden.vlaanderen

 Knipsel