door Sarah Hermans

Country fair op BK mennen

De eerste dag van de country fair zit erop. De dag begon veelbelovend met een warm zonnetje.
Het duurde niet lang voor we de stand van het bsfp langs beide kanten openstelde voor het publiek.Aangezien de air show niet doorging had de organisatie gezorgd voor een vervanger van formaat. Omstreeks 11u mocht Laura Lynn de spits afbijten. Ze werd gevolgd door haar broer Christoff en de Romeo's.
Helaas begon het te regenen waardoor de ambiance tijdelijk wegviel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kort na de middag werd het terug droger en werd onze stand bezocht door enkele geïnteresseerden. Deze konden onze cava en koffie best smaken.

Ook de randanimatie kon terug van start gaan. Zo was er de show van roofvogels, demonstratie van jachthonden, doedelzakspelers en ook deze steltenlopers.


Omstreeks 16u bezochten de gastheer en gastvrouw van dit groots event onze stand. Willy vond het erg dat het weer roet in het eten gooide. Maar ondanks het weer, was de sfeer opperbest.


Alsof er nog niet genoeg te zien was, konden de bezoekers ook nog kijken naar zijn paardenzwembad waar enkele paarden een rondje mochten zwemmen.

Morgen staat er nog meer op het programma, met als hoogtepunt een optreden van K3 omstreeks 11u. En ook natuurlijk het BK mennen zelf, waar deze hele country fair rond draait.

Dus kom zeker eens langs!

Marc en Sarah

Ga terug